Shantae  MackEnse

Shantae MackEnse

Spaniens målvaktens exceptionella enhändiga stopp hindrade Toni Kroos från att göra saken värre med Chris Smalling och sedan behöva kasta sig framför en Marcelo-enhet.
Det andra målet Real var hotande skulle komma fram i 52: e minuten när Isco spelade en underbar en-två med Bale alltför lätt att sätta honom igenom på mål som han krullade coolt över landsmannen De Gea.
Det var en gut punch United borde ha återhämtat sig från omedelbart.
Pogba mötte ett fint Tottenham Hotspurs tröja kors i lådan med en dålig rubrik som Navas fumblade i Lukaku, som slösade bort en härlig chans att markera sin debut med ett mål genom att lasha över rebounden.
Marouane Fellaini började halvtid introduktion Rashford på fältet som Mourinho såg för att vända saker, men i andra änden hade Luka Modric en ansträngning innan Bale krossade barens undersida.
Benzema hotade också innan Navas 'gaffe gjorde det möjligt för United att dra tillbaka. Madrid-målvakten kunde inte hantera en stående Nemanja Matic-körning och medarbetare Lukaku pounced till Manchester City tröja avfyrade hem.
Det ledde till en spännande slut på Super Cup och efter en annan dryck bryts en fin Henrikh Mkhitaryan passera genom Rashford, som nekades av en Navas, som låg låg till vänster.
Zidane vände sig till Cristiano Ronaldo som United fortsatte att driva för en nivåer med Fellaini att se en rubrik sparad innan Marco Asensio stoppades utmärkt av De Gea i stopptiden.ZJKArnold billiga fotbollströjor EmoryMest
GarlandBo billiga fotbollströjor AhmedPark
EvelyneKo Billige Fodboldtrøjer Børn AgustinOF
AllenEdle fotbollströjor barn OlaefKtjb
RacheleCh maglie del calcio Antonetta